Gloster Kft minőségpolitikája szerint célunk, hogy termékeinkkel megfeleljünk vevőink és partnereink mindenkori igényeinek. Ennek megvalósításáért az alábbiakat tesszük:

1. A vállalat valamennyi munkatársa azért dolgozik, hogy olyan terméket állítson elő, magas technológiai színvonal fenntartása mellet, amely biztosítja a vevőink jelenlegi és jövőbeni megelégedettségét, és megvalósítsa elvárásait.

2. Vállalatunk elkötelezettséget vállal a vevői igényeknek megfelelő, biztonságos termékgyártásra. Ennek érdekében a külföldi és belföldi partnereinkkel szorosan együttműködünk, az észrevételeiket, javaslataikat hasznosítjuk.

3. Termékeink magasabb színtű minőségi és termékbiztonsági fejlesztéséhez az International Food Standard (IFS) rendszer előírásait alkalmazzuk.

4. Vállalatunk vezetése elkötelezett olyan célok kitűzésében és megvalósításában, ahol kiemelt szerepe van a termékbiztonságnak, minőségnek, törvényességnek, a vevői igények maradéktalan kielégítésének, a dolgozók folyamatos oktatása és képzése mellett.

5. Szívügyünknek tekintjük környezetünk és a természet védelmét, ennek érdekében megteszünk mindent, hogy a káros anyag kibocsátásunk minimális legyen.

6. A biztonságos termékgyártás érdekében biztosítjuk és fenntartjuk a jó higiéniai és gyártási gyakorlatot.

7. Biztosítjuk a termékeink minőségét befolyásoló munkát végző munkatársaink számára szükséges felkészültségi szint elérését, és annak további fejlesztését képzések segítségével.
Továbbá gondoskodunk arról, hogy munkatársaink tudatában legyenek tevékenységük szerepével és fontosságával.

8. Beszállítóinktól is elvárjuk, hogy az általuk beszállított termék garantáltan megbízható, jó minőségű, génmanipulált anyagoktól mentes legyen.

9. A jó higiéniai és termékbiztonsági gyakorlat, minőségi munkavégzés, dolgozóink elégedettsége a vállalatunk piaci sikerének és jövőjének alapja.

Mottónk: Minőség, termékbiztonság = Megelégedett vevő